Julekoncerter

Tag med på en musikalsk og personlig rejse fyldt med julestemning og traditioner, når Amalie inviterer inden for til en hjertevarm og intim julekoncert. Her kan publikum glæde sig til at få et indblik i Amalies juletraditioner og komme i ægte julestemning, når hun synger særligt udvalgte julesange.
En stemningsfuld eftermiddag med masser af humor, hygge og gode julefortællinger. Sammen med musikerne, Pojken Flensborg (piano) og Jacob Venndt (bas), kan publikum nyde en dejlig blanding af danske og udenlandske sange krydret med sjove og minderige julekalender-melodier fra tv.

Amalie vender tilbage med flere julekoncerter i 2019.

Tidligere publikummer om julekoncerten:

“Dejligt nærværende, varierende og anderledes julekoncert. Skønt med de små indledende historier til numrene. Og lidt teater blandet i gjorde kun oplevelsen bedre. Er positivt overrasket.”, Annette Kihl.

“En dejlig eftermiddag, hvor alle forventer blev indfriet; dejlig julestemning, skønne sange, en smuk, dygtig, charmerende Amalie sammen med dygtige og engagerede musikere. En fantastisk idé til opsætning med julesange, musik og skuespil.”, Marie-Louise Jensen

“Dejlig oplevelse, både for mit barnebarn på 9 år og mormor på 71 år.”, Aya Topholt.

“Det var en dejlig eftermiddag, med masser af julehygge og skønne sange. En fantastisk oplevelse.”, Jens Ingemann Nielsen.

Skuespiller Amalie Dollerup (Foto: HEIN Photography)

Foto: HEIN Photography

 

Private arrangementer

Skal I holde et firmaarrangement, et bryllup eller en sommerfest, kommer Amalie gerne og synger og underholder.

 

Hvis du er interesseret i at booke Amalie til dit arrangement, er du velkommen til at kontakte Kasper Staal Jørgensen på tlf.: 2625 6667 eller kasper@playmakerbooking.dk.